BG CZ EN DE HU SK

Cégünkről

Méltán lehetünk büszkék arra, hogy cégünk sikeresen befejezte a BOBST társaság minősítési programját, és a kimetszőszerszámok tanúsítvánnyal rendelkező gyártója lettünk.

A BOBST társaság a kimetszőszerszámok területén a globális piac leadere. Ugyanúgy, mint miden más neves cég, a BOBST is folyamatosan újítja termékeit és szolgáltatásait. Ezek az újítások javítják a megrendelők versenyképességét és érveket szolgáltatnak arra, hogy ez a helyes befektetési választás. A kimetszőszerszámok gyártói számára éppen ezért dolgoztak ki Svájcban egy minősítő programot, amelynek feladata a cégnek mint gépgyártónak és a kimetszőszerszámok gyártóinak a végfelhasználókkal való összekötése. A cél, megmutatni a vevőnek, hogy a jó gép jó kimetsző szerszámokkal és elsősorban jó beállítással sokkal hatékonyabban dolgozik. A kimetszőszerszámok tanúsítvánnyal rendelkező szállítója a leszállított szerszámok minőségének is garanciája. A gépek ezáltal el tudják érni a maximális teljesítményt, ami mindhárom érdekelt fél közös célja. A BOBST gépek az egész világon megtalálhatók, s ezért a cég számára stratégiai szempontból fontos, hogy minden területen legyen legalább egy megbízható partnere. A Karel Kaňák, s.r.o. cég ilyen tanúsítvánnyal rendelkező partnerré, és mint ilyen, a világhálózat részévé lett. Ezen felül, Közép- és Kelet Európa térségében ez az első ilyen, tanúsítvánnyal rendelkező kimetszőszerszám gyártó.

A Karel Kaňák cég a világon
a 16. tanúsítvánnyal rendelkező cég.

Büszkék vagyunk arra, hogy a BOBST érdeklődést mutatott aziránt, hogy partnerek legyünk, és besorolt minket a minősítési programjába. A minősítési programba való csatlakozás első lépéseként a BOBST csoportba tartozó Boxplan cégtől megvettük a HybridScetter gépet. Ez a gép a felső kitörőszerszámba a csapok és további elemek automatikus behelyezését végzi úgy, hogy ezeket több magassági szinten helyezi be. Azonban nem csak a felső kitörő szerszámok gyártásának automatizálásáról van szó, hanem főleg az egész technológiáról, amely a hulladékok kitörése területén az eredmények javulását hozza. A mi feladatunk volt a megrendeléshez komplett szerszámkészletet legyártani és a svájci bemutató központban szemléltetően bemutatni, hogyan fog a MasterCut gép a mi termékeinkkel működni. Kitűnően helytálltunk.

Miért döntöttünk úgy,
hogy belépünk ebbe
a partnerségbe?

A partnerségnek köszönhetően hozzáférésünk van ezen gépek minden kézikönyvéhez és beállításához, ami a munkánkat nagyon megkönnyítette. A BOBST részéről teljeskörű tanácsadás áll rendelkezésünkre, lehetőségünk van találkozókon részt venni és a fejlesztési aktivitásokon együtt dolgozni. Megnyíltak előttünk a BOBST centrumok kapui (Németországban vagy Svájcban), ahová meghívhatjuk ügyfeleinket is és együtt próbálhatjuk ki a legjobb gépeken az új technológiákat, maximális technológiai támogatással. Alapvető fontosságú az is, hogy a beállított kommunikációs vonalaknak köszönhetően például technológiai szempontból problematikus rendelések esetében kérhetjük az együttműködést, aminek köszönhetően a végfelhasználónál a gyártás folyamán képesek vagyunk minimalizálni az esetleges kockázatokat. Röviden összefoglalva, megvannak a feltételeink ahhoz, hogy „első nekifutásra sikeresen” készítsük el a kimetsző szerszámokat, amelyek tökéletesen fognak működni.

30 éve vagyunk a piacon
és a BOBST cég partnerévé válni
számunkra elismerés de egyúttal
kötelezettség is.

„Cégünk nagy sikere, hogy a BOBST cég tanúsítvánnyal rendelkező partnere lettünk. Ez azonban kötelezettséget jelent ügyfeleinkkel és a BOBST céggel szemben is. Továbbra is szilárdan, két lábbal a földön kell maradnunk, folyamatosan keményen dolgoznunk és előre kell tekintenünk. Ez a tanúsítvány egy következő lépés a célunk felé vezető úton, hogy vevőink számára egyértelmű választás legyünk a kimetsző szerszámok területén.” zárja le mondanivalóját Ing. Vladislav Polášek, a társaság igazgatója.

Kanak

Kanák Kimetszőszerszám Kft., 5100 Jászberény, Thököly út 22, Tel: +36 57 50 50 50, e-mail: kanak@kanak.hu

Copyright © 2021 Karel Kaňák, s.r.o.

Design by: David Geč - Web by: Bluesoft