BG CZ EN DE HU SK
Kezdőoldal Dombor klisék Prégelés domborítással
matrica - fóliázó klisé
matrica – fóliázó domborklisé
patrica – fóliázó domborklisé
matrica – strukturált fóliázó klisé
/

Prégelés domborítással

Ezzel a technológiával fémes vagy más színű fóliát lehet felvinni az alapanyagra hő és nyomás segítségével. A prégelőgépbe szerelt klisét megfelelő hőmérsékletre kell melegíteni. Nyomás alaklmazásával a klisé aktiválja a fólián található ragasztóanyagot és rásüti azt az alapanyagra.

Fóliázó klisé – sík fóliázás (domborítás nélkül). Robusztus gépek segítségével igen részletes grafikákat is fel lehet vinni az alapanyagra.

Fóliázó domborklisé – fóliázás és dombornyomás egyben. A domborítás jelentősen kiemeli a fóliázott felületeket.

Struktúrált fóliázó klisé – fóliázás és mikrorecézés egyben. Általában fémes színű fóliáknál alkalmazott mikrorecék vagy nagyon aprólékos grafikák kialakítása a fóliázott felületen.

Thin plate – a rövid beigazítási idő érdekében. Ez egy acéllemez, melyre gyárilag, pozicionáltan rászereljük a kliséket a vevőink által elküldott fájlok alapján.
Célunk, hogy a dombornyomás típusának helyes kiválasztásával vevőink egyedi, a piacon jól megkülönböztethető termékeket állítsanak elő. Vevőinkel közösen kiválasztjuk a grafikához leginkább megfelelő domborklisét. A jó megoldást a helyesen magválasztott grafika, a felhasznált alapanyag és az ezekhez megfelelő típusú domborklisé adja.

Az összes domborklisét a Rohatecben található üzemünkben gyártjuk.

 

Fóliázó domborklisék gyártásához felhasznált anyagok:

  • Matrica - réz, alumínium
  • Patrica - műanyag, réz

Kanák Kimetszőszerszám Kft., 5100 Jászberény, Thököly út 22, Tel: +36 57 50 50 50, e-mail: kanak@kanak.hu

Copyright © 2021 Karel Kaňák, s.r.o.

Design by: David Geč - Web by: Bluesoft